Sponsorkinderen
  Casa 93 vzw zet zich in voor de kinderen van Eraniyam Panchayat. Voor de kinderen die naar school kunnen, maar vooral voor deze die omwille van familiale omstandigheden niet meer naar school kunnen. Deze kinderen worden door Chella opgevist en Casa betaalde de schoolkosten rechtstreeks aan de school.
  Sedert vorig jaar geven we aan onze leden en sympathisanten de kans om de persoonlijke sponsoring van deze kinderen over te nemen van Casa 93. Tot op heden is dat voor vijf kinderen gelukt. Latha, Sangheeta, Abeeman Cheran & Arya (broer & zus) en Sivasangari kunnen dankzij mensen van bij ons naar school. Ze weten dat de enige voorwaarde is dat ze goed hun best moeten doen en goede punten halen. Deze kinderen zijn er zich wel degelijk van bewust dat zonder deze sponsoring hun toekomst er heel anders zal uitzien.
  Elk kind dat we langer naar school kunnen sturen is er een minder in de kinderarbeid. Op deze manier zorgen we er samen voor dat deze kinderen een positief zelfbeeld hebben en een positieve kijk op de westerse wereld. 
  Latha

  Latha was destijds onze eerste sponsor dochter. Ze is een slim, lief meisje, die, ondanks het feit dat ze bij een onschuldig spel met haar broertje een oog verloor, steeds een glimlach op haar gezicht tovert. Haar ouders zijn fier op haar en ze zijn de sponsors zeer dankbaar om de kansen die Latha via hen krijgt.
  Ganesh

  We hebben Ganesh leren kennen als verstandig en werklustige zoon van bouwvakker Karmegan en z'n vrouw Panju. Na schooltijd is Ganesh vaak te vinden in onze organische tuin waar hij Ashok en Chella helpt met het verzorgen van de dieren en planten. Met de hulp van sponsorouders zal deze jongen zijn toekomst er ongetwijfeld beter uitzien. Hij zit nu in de 7th standard en is 12 jaar oud. 


  Abeeman & Arya


  Abeeman Cheran en zijn zusje Arya zijn de kinderen van tempelgids Siva. Omwille van de wereldwijde economische crisis is het toerisme in India, en vooral het zuiden fors terug gevallen. Daarom hebben we besloten om ook voor deze kinderen sponsorouders te zoeken. En we hebben ze ook gevonden.


  Sivasankari


  Een jaar geleden ongeveer ontvingen we, via Chella, een brief van Sivasankari. Ze is de 15 jarige dochter van een alleenstaande mama. De mama is dagloner. Dit wil zeggen dat ze nooit zeker is dat ze iedere dag werk heeft. Ze wonen in een klein huurhuisje. Sivasankari zit momenteel in de 10the standard en wil volgend jaar hogere studies beginnen. Hulp van sponsorouders is ook voor dit meisje onontbeerlijk.