Activiteiten
25 augustus Kermiszondag in Latem “IN LIMINE”.

Los van het traditionele kermisgebeuren in ons dorp probeert Casa 93, traditioneel, een eigen invulling te geven aan die dag.
In de afgelopen 12 jaar dat we met Casa 93 actief zijn in India en hier ter plaatse diverse activiteiten organiseren, hebben we tal van kunstenaars ontmoet aan wie we een warme vriendschap hebben overgehouden.
Philippe en Malvine Timmermans-Marichal is zo’n koppel.
Op onze vraag of Philippe voor Casa 93 een exclusief beeldje wou ontwerpen dat wij op zeer beperkte oplage (12 ex) mochten verkopen, kwam onmiddellijk een positief antwoord. Het beeldje “IN LIMINE” wat zoveel betekent als “er is geen weg terug”, wordt op 25 augustus voorgesteld en is vanaf die dag ook te koop.

Met Juanita Delva halen we een keramiste in huis die geboren en getogen is tussen de klei en bakoven. Als dochter van keramist/peetvader Toine Delva moest het er vroeg of laat van komen dat Juanita het pad van haar vader zou bewandelen. Na een dansopleiding aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts) en een carrière in de dans, beslist ze te doen waarvoor ze op de wereld is gezet. Keramiste worden. Speciaal voor Casa 93 maakt Juanita een nieuwe collectie: Handgedraaid gebruikskeramiek. Schalen, vazen, juwelen in frisse kleuren met een fijne afwerking. Louis, de zoon van Juanita zal een paar van zijn sculpturen tentoon stellen
Verder is er de gebruikelijke randanimatie met oa. heerlijke hapjes en verfrissende dranken. 
De details hieromtrent leest u later in de Casa 93 nieuwsbrief.
Schrijf u in op de nieuwsbrief via casa93@telenet.be


6 oktober 18.00 u "SUNBURST & SILK". Pascale MICHIELS & HT ROBERTS

Net als vorig jaar organiseert Casa 93 een zondagnamiddag concert in De Brouwerijschuur. Pascale Michiels en HT Roberts brengen nummers uit hun twee laatste cd's. Waarschijnlijk zal de laatste cd pas uit zijn op het moment dat ze voor Casa zullen spelen. 
Na hun concert in de Gentse Missy Sippy schrijft de recensent van dienst "Marcel" in Rootsville oa. het volgende:
Songs, diep geworteld in de Schelde-delta, die samenvloeien met de gloedvolle stem en de rijk gestoffeerde kleurendoos van Pascale Michiels. Hartverwarmend echt, over (over)leven en (nog lang niet) dood gaan. 
Twee stemmen, een handvol instrumenten en vooral, twee verschillende levens.
Inkomprijs volgt later