Sponsorkinderen
  Casa 93 vzw zet zich in voor de kinderen van Eraniyam Panchayat. Voor de kinderen die naar school kunnen, maar vooral voor deze die omwille van familiale omstandigheden niet meer naar school kunnen. Deze kinderen worden door Chella opgevist en Casa 93 betaalde de schoolkosten, die rechtstreeks aan de school worden overgemaakt.
  Sedert vorig jaar geven we aan onze leden en sympathisanten de kans om de persoonlijke sponsoring van deze kinderen over te nemen van Casa 93. Tot op heden is dat voor vijf kinderen gelukt. Latha, Sangheeta, Abeeman Cheran & Arya (broer & zus) en Sivasankari kunnen dankzij mensen van bij ons naar school. Ze weten dat de enige voorwaarde is dat ze goed hun best moeten doen en goede punten halen. Deze kinderen zijn er zich wel degelijk van bewust dat zonder deze sponsoring hun toekomst er heel anders zal uitzien.
  Elk kind dat we langer naar school kunnen sturen is er een minder in de kinderarbeid. Op deze manier zorgen we er samen voor dat deze kinderen een positief zelfbeeld hebben en een positieve kijk op de westerse wereld. 
  We zoeken nog sponsorouders voor KARTHIKAYAN
  Bharani Shri

  dit is een buurmeisje van Chella. Ze is loopt vaak binnen en buiten bij Chella en speelt ook veel met zijn kleindochters. Zodoende kennen wij Bharani Shri toch wel wat beter dan de meeste andere kinderen van het dorp. Ze is zeer spontaan, sociaal en intelligent. Dansen is zowat haar passie. Ze heeft een jonger broertje en haar vader is enige kostwinner als dagloner. Het gezin van Bharani Shri heeft niet voldoende middelen om haar schoolonkosten te betalen. Daarom zijn we nog op zoek naar sponsorouders die willen meehelpen deze jonge meid haar droom te verwezenlijken.

  Ganesh

  We hebben Ganesh leren kennen als verstandig en werklustige zoon van bouwvakker Karmegan en z'n vrouw Panju. Na schooltijd is Ganesh vaak te vinden in onze organische tuin waar hij Ashok en Chella helpt met het verzorgen van de dieren en planten. Met de hulp van sponsorouders zal deze jongen zijn toekomst er ongetwijfeld beter uitzien. Hij zit nu in de 7th standard en is 12 jaar oud. 
  Sedert een paar dagen hebben we ook voor GANESH sponsorouders gevonden.


  Abeeman & Arya


  Abeeman Cheran en zijn zusje Arya zijn de kinderen van tempelgids Siva. Omwille van de wereldwijde economische crisis is het toerisme in India, en vooral het zuiden fors terug gevallen. Daarom hebben we besloten om ook voor deze kinderen sponsorouders te zoeken. En we hebben ze ook gevonden.
  Siva Sankari

  Een jaar geleden ongeveer ontvingen we, via Chella, een brief van Sivasankari. Ze is de 15 jarige dochter van een alleenstaande mama. De mama is dagloner. Dit wil zeggen dat ze nooit zeker is dat ze iedere dag werk heeft. Ze wonen in een klein huurhuisje. Siva Sankari zit momenteel in de 10the standard en wil volgend jaar hogere studies beginnen. Ze is, ondanks het feit dat er recent een huidziekte (Lupus) bij haar is vastgesteld, zeer gemotiveerd. Ze volgt een computer cursus en een cursus "Spoken English". Ze wil of in het onderwijs of in de financiĆ«le wereld terecht komen.

  Keerthi Vasan

  10 jaar geleden leerden we Chella kennen als chauffeur bij een relatief groot reisbureau. Ondertussen heeft hij zijn eigen reisbureautje maar omwille van de minder goede conditie van zijn ogen  kan hijzelf niet meer met de auto rijden. Daarom heeft hij een chauffeur in dienst, de immer vriendelijke en gedienstige Mister Raja. Keerthi Vasan is de zoon van Raja. Samen met zijn ouders en twee zussen, die reeds hogere studies volgen, wonen ze in een klein huurhuisje. Dankzij twee lieve mensen uit de Casa vriendenkring kan Keerthi Vasan verder naar school, verder aan zijn toekomst, verder aan zijn dromen bouwen.
  Gopi

  Wij hebben Gopi leren kennen als een heel handige jongen. Aanvankelijk noemden wij "de tempel boy" omdat hij aan de zijkant van z'n huisje, een klein tempeltje had gebouwd. Tijdens de week dat wij in Iraniyam waren heeft hij zijn tempeltje nog wat groter gemaakt, dit met de hulp van Ganesh een andere sponsor jongen. 
  Gopi zit in 6th standard. Hij bereidt zich voor om deel te nemen aan het ingangsexamen om ooit ambtenaar te kunnen worden.