Sponsorkinderen
Casa 93 vzw zet zich in voor de kinderen van Eraniyam Panchayat. Voor de kinderen die naar school kunnen, maar vooral voor deze die omwille van familiale omstandigheden niet meer naar school kunnen. Deze kinderen werden door Chella opgevist, nu door Ashok en Anuja, en Casa 93 betaalde de schoolkosten, die rechtstreeks aan de school worden overgemaakt.
Sedert een paar jaar geven we aan onze leden en sympathisanten de kans om de persoonlijke sponsoring van deze kinderen over te nemen.  Tot op heden is dat voor vijf kinderen gelukt. Abeeman Cheran & Arya (broer & zus), Siva Sankari, Bharani Shri, Ganesh, Keerthi Vasan, Gopi, Prasad en Yuvashree kunnen dankzij mensen van bij ons naar school. Ze weten dat de enige voorwaarde is dat ze goed hun best moeten doen en goede punten halen. Deze kinderen zijn er zich wel degelijk van bewust dat zonder deze sponsoring hun toekomst er heel anders zal uitzien.
Elk kind dat we langer naar school kunnen sturen is er een minder in de kinderarbeid. Op deze manier zorgen we er samen voor dat deze kinderen een positief zelfbeeld hebben en een positieve kijk op de westerse wereld. 
We zoeken nog sponsorouders voor KARTHIKAYAN
Bharani Shri

dit is een buurmeisje van Chella. Ze loopt vaak binnen en buiten bij Chella en speelt ook veel met zijn kleindochters. Zodoende kennen wij Bharani Shri toch wel wat beter dan de meeste andere kinderen van het dorp. Ze is zeer spontaan, sociaal en intelligent. Dansen is zowat haar passie. Ze heeft een jonger broertje en haar vader is enige kostwinner als dagloner. Het gezin van Bharani Shri heeft niet voldoende middelen om haar schoolonkosten te betalen. 
Ganesh

We hebben Ganesh leren kennen als verstandig en werklustige zoon van bouwvakker Karmegan en z'n vrouw Panju. Na schooltijd is Ganesh vaak te vinden in onze organische tuin waar hij Ashok en Chella helpt met het verzorgen van de dieren en planten. Met de hulp van sponsorouders zal deze jongen zijn toekomst er ongetwijfeld beter uitzien. Hij zit nu in de 7th standard en is 12 jaar oud. Abeeman & Arya


Abeeman Cheran en zijn zusje Arya zijn de kinderen van tempelgids Siva. Omwille van de wereldwijde economische crisis is het toerisme in India, en vooral het zuiden fors terug gevallen. Daarom hebben we besloten om ook voor deze kinderen sponsorouders te zoeken. En we hebben ze ook gevonden.


Siva Sankari


Siva Sankari is de 17 jarige dochter van een alleenstaande mama. De mama is dagloner. Dit wil zeggen dat ze nooit zeker is dat ze iedere dag werk heeft. Ze wonen in een klein huurhuisje. Siva Sankari zit momenteel in de 12the standard en zal dit jaar hogere studies beginnen. Ze is, ondanks het feit dat er recent een huidziekte (Lupus) bij haar is vastgesteld, zeer gemotiveerd. Ze volgt een computer cursus en een cursus "Spoken English". Ze wil of in het onderwijs of in de financiële wereld terecht komen.Keerthi Vasan


Mister Raja was de chauffeur van Chella tot hij op 26 maart aan een hartaanval overleed. Keerthi Vasan is de zoon van Raja. Samen met zijn ouders en twee zussen, die reeds hogere studies volgen, wonen ze in een klein huurhuisje. Dankzij twee lieve mensen uit de Casa vriendenkring kan Keerthi Vasan verder naar school, verder aan zijn toekomst, verder aan zijn dromen bouwen.

Gopi


Wij hebben Gopi leren kennen als een heel handige jongen. Aanvankelijk noemden wij "de tempel boy" omdat hij aan de zijkant van z'n huisje, een klein tempeltje had gebouwd. Tijdens de week dat wij in Iraniyam waren heeft hij zijn tempeltje nog wat groter gemaakt, dit met de hulp van Ganesh een andere sponsor jongen. 
Gopi zit in 6th standard. Hij bereidt zich voor om deel te nemen aan het ingangsexamen om ooit ambtenaar te kunnen worden.


Yuvashree


is net als Bharani Shri een van de buren van Ashok en zijn familie. Ze is zeer verstandig en leergierig. Daardoor gaat ze naar een privéschool die beter onderwijs geeft maar ook duurder is. Haar sponsorouders betalen niet de volledige schoolkost maar hetzelfde bedrag wat betaald wordt voor de sponsorkinderen van de Eraniyam basisschool. 


Prasad

is een zeer levendig kind die het liefst van alles met zijn vriendjes optrekt en op straat speelt.
Hij is nogal een deugniet en wil graag politieagent worden.
Dit jaar (2019) zit hij is 4th standard.
Hij heeft een jongere zus Pratiba.
Zijn mama heet Rakkaije en staat alleen voor de zorgen van haar gezin, haar man is overleden.


Karthikayan

Deze jonge knaap zit in de 5th standard.
Hij heeft geen broers of zussen en zijn mama, Rajathi, is alleenstaand ouder.
Karthikayan houdt van vissen en zijn droom is Marine Ingenieur worden.
Wij zijn voor deze jongen nog op zoek naar sponsorouders
die zijn droom helpen waar maken.